15.7.2012

Asuntomessut, päivä 3 / huoltoaika.

Messut hyvällä alulla. Heti alkuun suuri kiitos kaikille, jotka olette jo kohteessa vierailleet - palaute on ollut sanalla sanoen huikeata, mikä todella lämmittää mieltä pitkän ja uuvuttavan urakan jälkeen. Ensimmäiset päivät ovat menneet hiukan uomia hakien, etenkin suojauksien toimintaa seuratessa ja parannellessa. Nyt vaikuttaisi siltä että suojauspuoli toimii, päänvaivaa vaikuttanut kulku talossa vaikuttaa pelaavan ja voimme keskittyä rauhassa esittelemään taloa. Otin pari hämärtyvän alkuillan valokuvaa talosta ollessamme tekemässä huoltotöitä illalla.

Viime hetken seinä. Eteiseen emme halunneet toteuttaa struktuuri- tai tapettiseinää, koska siellä seinät altistuvat jonkin verran kulutusrasitukselle,  joten lisäsimme siihen rentoa elävyyttä antamaan hiukan sisustustarroilla toteutettua tekstiä - merkittäviä ja/tai itsellemme tärkeitä kappaleiden nimiä, joita on keikoilla encoreina(kin) esitetty. Montako esittäjää tunnette?

Olohuone ja suojauksia, tunnelmavalaistuksessa. Joitain yksittäisiä meille jääviä huonekaluja lukuunottamatta talon messusisustus on myynnissä messuhinnoin, joten mikäli messuvisiitillä tykästyt johonkin huonekaluun tai -kokonaisuuteen, kannattaa ottaa yhteyttä Kaanin suuntaan.

Keittiön työtasovalaisiminakin toimivat LED-nauhat saatiin lopultakin paketoitua oikeanlaisiin alumiiniprofiileihin, joten huomiselle messupäivälle ne saadaan päälle ja keittiöön hiukan lisää valoa. Kaappien päällä kulkeva epäsuora valo on kivan näköinen tehoste.
Tässä vielä pari parempaa kuvaa talosta pihan puolelta, sieltä kun taloa ei pääse kokonaisuudessaan oikein näkemään kuin naapureiden pihoilta, joilla vieraillessa ei aina tule kiinnittäneeksi kovin paljoa huomiota muihin kohteisiin, kuin siihen mihin ollaan tutustumassa.

2 kommenttia:

  1. Hienoa jälkeä ja onnittelut urakan melkein-maaliin viennistä!

    VastaaPoista
  2. Hienon näköistä tuli! Ja kiitos viimeisestä!!

    t.Abulan emo

    VastaaPoista